Det foregår på den måde, at man påvirker knoglehinderne, dvs det tynde lag, der dækker knoglen og som er rigt forsynet med nerveender og blodkar. Når man stimulerer dette væv, fremkaldes store forandringer i det område, der behandles og det påvirker de nervesystemer, der bl.a. overfører smertesignaler fra det behandlede område til hjernen. På denne måde sker en forøgelse af blodgennemstrømningen, hvilket skaber en udløsning af de smertestillende hormoner, der kaldes endorfiner.

På kurset lærer du, hvordan du kan gøre en stor forskel for dig selv og dine nærmeste. Ved hjælp af Knoglemassage har du et værktøj ved hånden, der kan "lette" trykket for enhver familie. Det er en meget nænsom behandlingsform, der bl.a. virker på:.

Knoglemassage afhjælper bl.a.:

  • Akutte problemer, som forstuvninger og sportsskader
  • Overanstrengelse
  • Gigt
  • Hyppig hovedpine/migræne
  • Hovedpine/migræne

Forudsætninger:
Kurset kræver ingen specielle forudsætninger, udover evnen til at sanse, se og føle. Om du i forvejen er behandler eller du gerne vil hjælpe andre, har ingen betydning. Du får redskaberne til at hjælpe andre, så du straks efter kurset kan bruge teknikkerne og behandle effektivt.

Instruktør: Eskil Vad

Intensivt kursus, der foregår over en weekend med i alt 10 lektioner.
Pris: pr. person kr. 4.500 , pr. par kr. 8.000, genopfriskning pr. person kr. 3.600. Der er inkluderet frokost i kursus prisen.
Hvert kursus afsluttes med diplom og evaluering.

Ved tilmelding betales depositum kr. 2.000 pr. person. Det resterende betales senest 14 dage før kursus start. Tilmelding senest 1 måned før kursus start.

 

TILMELDING

Tilmeldingen er bindende