Kurser

Search our Site

|
24 63 17 33

Det foregår på den måde, at man påvirker knoglehinderne, dvs det tynde lag, der dækker knoglen og som er rigt forsynet med nerveender og blodkar. Når man stimulerer dette væv, fremkaldes store forandringer i det område, der behandles og det påvirker de nervesystemer, der bl.a. overfører smertesignaler fra det behandlede område til hjernen. På denne måde sker en forøgelse af blodgennemstrømningen, hvilket skaber en udløsning af de smertestillende hormoner, der kaldes endorfiner.

På kurset lærer du, hvordan du kan gøre en stor forskel for dig selv og dine nærmeste. Ved hjælp af Knoglemassage har du et værktøj ved hånden, der kan "lette" trykket for enhver familie. Det er en meget nænsom behandlingsform, der bl.a. virker på:.

Knoglemassage afhjælper bl.a.:

  • Akutte problemer, som forstuvninger og sportsskader
  • Overanstrengelse
  • Gigt
  • Hyppig hovedpine/migræne
  • Hovedpine/migræne

Forudsætninger:
Kurset kræver ingen specielle forudsætninger, udover evnen til at sanse, se og føle. Om du i forvejen er behandler eller du gerne vil hjælpe andre, har ingen betydning. Du får redskaberne til at hjælpe andre, så du straks efter kurset kan bruge teknikkerne og behandle effektivt.

Instruktør: Eskil Vad

Intensivt kursus, der foregår over en weekend med i alt 10 lektioner.
Pris: pr. person kr. 4.500 , pr. par kr. 8.000, genopfriskning pr. person kr. 3.600. Der er inkluderet frokost i kursus prisen.
Hvert kursus afsluttes med diplom og evaluering.

Tilmelding:
Ved tilmelding betales kr. 1.500 pr. person til: Reg. nr. 8113 Konto nr. 0003973206. Det resterende betales senest 14 dage før kursus start.
Tilmeldingen er bindende.

Tidsbestilling

Alle hverdage mellem 8 - 9

 24 63 17 33
 

Find klinikken her

Nygårdsmark 13
8800  Viborg 
 
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 

Info

 Afbud senest 12 timer før pr. telefon
 
 24 63 17 33
 
Jeg modtager ikke betalingskort