Bedste afsæt til et nyt og spændende liv!
 
Jeg føler mig privilegeret, jeg underviser, fordi jeg elsker at gøre en forskel for andre. Mine kursister kommer, fordi de vil gøre noget godt for dem selv og andre. En fantastisk kombination.

Hanne Behrndtz Thuesens rejse:
"Jeg er sygeplejerske og har taget FDZ zoneterapeutuddannelsen for nogle år tilbage. Jeg har i mit virke som sygeplejerske, haft fokus på at symptombehandle hvor imod jeg som zoneterapeut har lagt kræfterne i at årsags behandle. Jeg har længe eftersøgt en metode til at kunne behandle det HELE menneske. Jeg var så heldig at møde Eskil Vad i en anden sammenhæng. At have det HELE menneske i fokus via Eskils kurser gav mening for mig,og jeg har derfor taget samtlige kurser, som Eskil udbyder. Nu har jeg sagt farvel til mit sygeplejerskejob og goddag til min egen klinik, hvor jeg anvender alle de behandlingsteknikker, jeg har fået igennem Eskil. Jeg har stor succes med teknikkerne som Holistisk Terapeut, idet mine klienter påskønner at få hele kroppen i balance igen."

Holistisk Terapeut uddannelsen er en intensiv og grundig uddannelse på små hold, max 8 personer.
 
Selve uddannelsen omfatter 8 modul weekends, samt hjemmearbejde med opfølgning løbende op til 1 år. Gennem uddannelses-modulerne kommer du igennem:

 

        * 

Effektiv Smertelindring, modul 1-3
 

        * 

Kranio Sakral Terapi, modul 1- 2

 

         *

Knoglemassage
 

         *

Allergi behandling 
 

         *

Fobi behandling 

Hvilket skaber den bedste basis som behandler.

Se beskrivelse af de enkelte kurser HER

Der udleveres bevis for hvert gennemført modul. Sidste modul kursus afsluttes med eksamen. Diplom overrækkes på sidste kursus dag for at gennemført uddannelsen som Holistisk Terapeut.

Så har du en drøm om en alternativ uddannelse, eller blot vil hjælpe dine nærmeste, så er kurserne klart en mulighed for dig. Du skal blot have evnen til at lytte, lære, sanse, hjælpe andre, så er kurset tilrettet professionelt med undervisere, Anni Vittrup Poulsen & Eskil Vad og meget kompetente assistenter på holdene.