Behandlingsformen er effektiv, smertefri og helt uden bivirkninger.

Du får en helt speciel viden om allergier og fobier samt behandlingsmetoder. Du lærer at teste og behandle de mange former for allergier og at lave testposer, som bruges til dine behandlinger. 

AllergiFobiKursusVed hjælp af enkle teknikker får du bl.a.:

  • Forståelse for og læren om at test alle former for allergier og fobier
  • Viden om hjernens funktion og hvad der påvirker i positiv og negativ retning
  • Læring og forståelse for brugen af kinesiologiske teknikker
  • Brugbare værktøjer til at bruge hjernens kapacitet på en sådan måde, at der trænges dybt ned i underbevistheden, hvor de traumatiske fejlprogrammeringer ligger

Forudsætninger:
Kurset kræver ingen specielle forudsætninger, udover evnen til at sanse, se og føle. Om du i forvejen er behandler eller du gerne vil hjælpe andre, har ingen betydning. Du får redskaberne til at hjælpe andre, så du efter kurset kan bruge teknikkerne og behandle effektivt.

Intensivt kursus, der foregår over en weekend med i alt 14 lektioner, der veksler mellem teori og praksis. Tidligere kursister, der ikke har brugt metoden i nogen tid, kan udemærket deltage.

Pris: pr. person kr. 4.500 , pr. par kr. 8.000, genopfriskning pr. person kr. 3.600. Der er inkluderet frokost i kursus prisen.
Hvert kursus afsluttes med diplom og evaluering.

Ved tilmelding betales depositum kr. 2.000 pr. person. Det resterende betales senest 14 dage før kursus start. Tilmelding senest 1 måned før kursus start.

 

TILMELDING

Tilmeldingen er bindende